top of page

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen

 

Dat wil je natuurlijk graag zo goed mogelijk geregeld hebben. Ik help jullie graag bij de planning en organisatie van een van de mooiste dagen van jullie leven. De dag staat helemaal in het teken van jullie en jullie liefde voor elkaar en daarom vind ik het belangrijk dat deze er precies zo uitziet zoals jullie voor ogen hebben. Niets is te gek en ik zal mijn uiterste best doen al jullie dromen uit te laten komen. Samen is jullie toekomst en gaan jullie nieuwe herinneringen maken, maar we staan ook stil bij herinneringen die jullie al hebben gehad en nieuwe herinneringen die jullie als echtpaar gaan maken. 

Samen hebben jullie vast al gefantaseerd over hoe deze dag eruit moet komen te zien, welke locatie past bij jullie, hoe moet de styling worden verzorgd of misschien weet je zelfs al wat jullie willen eten tijdens het hoofdgerecht. Ik kan me voorstellen dat jullie soms door de bomen het bos niet meer zien en daarom beginnen we altijd met een eerste kennismaking. Ik wil graag weten wie jullie zijn en natuurlijk hoe het aanzoek is gegaan ;-)

Neem via onderstaande buttons contact met mij op en we gaan samen onder het genot van een heerlijke kop koffie (of een wijntje) jullie trouwplannen bespreken!

Liefs. Demi

Ontwerp zonder titel.png

Weddingplanner van A tot Z

Jullie worden volledig ontzorgd in de voorbereidingen naar jullie grote dag. Samen gaan we brainstormen over jullie wensen, op bezoek bij de locatie en ga ik voor julie aan de slag met  de styling. De volledige planning en organisatie kunnen jullie aan mij toevertrouwen zodat jullie zelf nergens meer over hoeven nadenken. We  gaan alles bespreken en de hele dag wordt uitgewerkt in een draaiboek. Deze dag draait om jullie en ik zorg ervoor dat dit de mooiste dag wordt van jullie leven. Just say I Do!

*Prijs is excl. materiaal, drukwerk en reiskosten

Ceremoniemeester,

styling & advies

Willen jullie zelf al veel dingen regelen maar toch zeker weten dat alles goed verloopt op de dag zelf? Ik help jullie graag als professioneel ceremoniemeester. In aanloop naar de dag geef ik jullie advies over waar jullie allemaal aan moeten denken en maken we samen een idee voor de styling. Ik verzorg voor jullie het draaiboek en zorg ervoor dat deze goed wordt uitgevoerd. Op de trouwdag zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en de styling precies is zoals jullie verwachten. Jullie hoeven alleen maar te genieten van jullie mooie dag!

 

*Prijs is excl. materiaal, drukwerk en reiskosten

Zelf de bruiloft regelen maar wel alles uit handen geven op de trouwdag? Ik help jullie graag tijdens  deze prachtige dag. Wat moeten jullie regelen en waar moet je aan denken? Daarover geef ik jullie advies zodat er geen punten over het hoofd worden gezien. Ik verzorg voor jullie het draaiboek met de door jullie aangeleverde informatie en zorg ervoor dat op de dag zelf alles op rolletjes verloopt zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van deze mooie dag.

*Prijs is excl. materiaal, drukwerk en reiskosten

Professioneel ceremoniemeester

bottom of page