top of page

Over Bo Fiesta

Bo Fiesta oftewel; jouw feestje in het Papiaments! Een naam die een aantal jaren geleden is bedacht door een lieve vriendin van mij met wie ik altijd veel heb samengewerkt, waaronder tijdens mijn stage in Curacao. Tijdens deze stage in 2016 is mijn liefde voor het plannen en organiseren van evenementen en bruiloften begonnen. Deze naam herinnert mij aan de mooie tijd in Curacao, alle leuke feestjes die ik hier al heb mogen organiseren en alle die nog gaan komen. Want het leven is een feestje en ik ben van mening dat je iedere reden aan mag grijpen om dit te uitbundig te vieren. Dus zullen wij samen eens koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken? Ik ga graag voor je aan de slag!

Of dit nu gaat om een verjaardag, babyshower, genderreveal party of welke reden je dan ook hebt om een feestje te vieren. I'm in!

1.png
117332745_432766651014324_5172300361247072037_n.jpg

Het gezicht achter

Dat ben ik, Demi. Ik ga maar al te graag voor jullie aan de slag om de mooiste dag van jullie leven te plannen. Zelf kan ik uren wegzwijmelen bij een romantische comedy en pink ik bij iedere bruiloft die ik zie op tv of in real life een traantje weg. Je zou me dus wel een hopeloze romanticus kunnen noemen. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn en dingen te plannen en organiseren. Wanneer ik op een verjaardag of feestje kom ga ik ook meteen in de regelmodus: wie wil er wat drinken? Zijn er ergens lege glazen die weggehaald kunnen worden of hapjes die ik kan rondbrengen? 

Mensen blij maken dat is waar ik mijn energie uithaal en daarom kan ik niet wachten jullie blije gezichten te zien wanneer de bruiloft van jullie dromen, of het evenement waar je al zo lang naar uit kijkt wordt gerealiseerd. Samen gaan we ervoor zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik jullie hier graag meer over. Tot snel! 

bottom of page